Aisea e Faʻapipiʻi ai Oʻu Moli Uila?

Aisea e Faʻapipiʻi ai Oʻu Moli Uila?

E leai se mea e faʻaalu vave ai le avanoa mai le matagofie i le squalor nai lo le matauila emo.

O se tasi na o mea e te manaʻo e faʻasaʻo loa, o lea la o se vave vave rundown o mafuaʻaga aisea lau LED mafai ai ona faʻaletonu.

E aoga le iloa o LED e galue o se komepiuta. E i ai le binary i luga ma fafo tulaga ma e leai se finafinau pei o tu masani matauila.

Ma afai o le i luga / ese taamilosaga, afi e mains alternating taimi nei (AC), e le o ola lelei, lona uiga o le mata o le tagata vaʻai i le LED vave liliu i luga ma tape, lea tatou taʻua flickering.

E tele mafuaʻaga ua amio ai le matauila i lenei auala, ae tele lava:

O le maualalo taimi o le laʻititi ifo i le 50 Hz faia le moli uila emo uila. O lau matauila TAITAIINA e ono faʻapipiʻiina ona o le le saʻo poʻo le le sao uila, faʻasoʻo le dimmer ki, poʻo matauila vaega e pei o se faaletonu avetaʻavale avetaʻavale.

Ina ia tipiina i le tuliina, tolu togi o sese e masani ona emo uila. O le mea sese mafai ona taoto i le matauila TAITAIINA, i le uaea, po o i le taimi nei tulafono faatonutonu.

O nisi taimi o se puʻupuʻu uʻumi umi i totonu o le moli uila e mafai ona sese. O se masani lelei le i ai uma uaea a itiiti mai 6 "umi. O uaea matala e fesoʻotaʻi le matauila, faʻapipiʻiina, ma fesuiaʻi e mafai uma ona avea ma mafuaʻaga mo le oso faʻafuaseʻi o emo uila i lau matauila TAITAIINA.

O le isi mea e ono mafua ai flickering o le elemene elemeni, o le lelei atoatoa o mea faigaluega i le matagaluega.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le iai o ni matauila faʻafesoʻotaʻi e fesoʻotaʻi i le taamilosaga tutusa e pei o moli uila e faia moli uila. O le mafuaʻaga o le matauila masani faʻaaogaina le 100% o manaʻoga manaʻomia, ono foliga mai 60W, tuʻua le toega o sapalai mo masini e pei o moli Moli.

O le i ai o ni moli moli uʻamea o le a vave ona toso uma le paoa e leai se mea e tasi mo au LED, lea o le a faʻapipiʻi ai ona o le leai o se paoa.


Taimi Post: Jul-02-2021