Pole Moli Uila o le Ala - Toto vave o Saina o moli moli i fafo

Pole Moli Uila o le Ala - Toto vave o Saina o moli moli i fafo

Pole Moli Malamalama i le Auala

"O le lalolagi maketi fuaina o malamalama malamalama pou o le a sili atu i le 50 piliona yuan i le 2020. Ona o le atinaʻeina o le taulaga ma le fausiaina o atamai aai, o le maketi fua o poto malamalama pou i Saina ua faamoemoe e sili atu i le 20 piliona yuan. E oʻo atu i le 2021, o le maketi i le lalolagi atoa mo pou moli malamalama ua unaʻia e le fausiaina o nofoaga faʻavae e 5G e oʻo atu i le 117.6 piliona yuan. "

Vaaiga aoao

Faatasi ai ma le saoasaoa o le fausiaina o le atamai aai, atamai moli moli ua tele taimi na taua i le lua tausaga talu ai, aemaise lava i lenei tausaga, ma ua osooso e avea ma maualuga-taimi vevela upu i le pisinisi. O le maketi o loʻo i le saoasaoa ala o atinae, ae aotelega, o le faʻaogaina o le malamalama moli moli pou o loʻo i ai lava i le amataga o le atinaʻe. E tusa ai ma faʻamaumauga a le Qianzhan Alamanuia Suesuega Inisetiute ia Aukuso o lenei tausaga, o le lalolagi maketi fuaina o malamalama malamalama pou o le a sili atu i le 50 piliona yuan i le 2020. Ona o le atinaʻeina o urbanization ma le fausiaina o atamai aai, o le maketi fua o atamai malamalama pou i Saina e faamoemoe e sili atu i le 20 piliona yuan. I le 2021, o le lalolagi maketi avanoa mo atamamai pou pou tulia e le fausiaina o 5G nofoaga faʻavae nofoaga ono oʻo atu i le 117.6 piliona yuan.

Atinae

O le malamalama moli malamalama ua lauiloa o le faitotoʻa o le taulaga, o le faʻatauaina o atamai atamai, vaʻavaʻaia vitio, faʻatautaia auala, siʻosiʻomaga suʻesuʻega, uaealesi fesoʻotaʻiga, faʻamatalaga fesoʻotaʻiga, faʻalavelave faʻafuaseʻi mo le fesoasoani i le tuʻufaʻatasia o galuega tetele a le lautele, e faʻapipiʻi le 4G / 5G WiFi network nofoaga faʻavae fesoʻotaʻiga, lamepa malosi-sefe lamepaina, atamamai mataʻituina mataala, atamamai foliga aloaʻia, taʻitaʻiga taʻiala ma faʻatonuga, leo ma faʻasalalauga televise, le faʻatonutonuina vaʻalele afi, paka, taʻavale faʻaputuga faaputuga leai-faʻaosofia, unmanned induction ave taʻavale ma isi masini.

O le amataga o le 2014, ua amata ona totogo aʻe le pisinisi moli moli a Saina ma o nisi pisinisi ua amataina a latou faʻatulagaga. I le maeʻa ai o le fa tausaga o le atinaʻeina, ua ofi mai ai le alamanuia i le tulaga o le faʻaaliga i le 2018. I le 2020, faatasi ai ma le fesoasoani a le tulafono, ua faʻateleina ai foi ona faʻateleina le atinaʻeina o le pou moli malamalama. Talu mai lenei tausaga, Guangdong, Hunan, Jiangsu, Zhejiang, Sichuan, Shaanxi, Fujian, Anhui ma le tele o isi itumalo na tuuina atu talafeagai aiaiga e faalauiloa ai le fausiaina ma le atinaeina o le poto moli moli moli.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o muamua pailate pailate 5G i Saina, ua fausia e Shenzhen 43,600 5G nofoaga autu i le amataga o Iulai 2020, ma ua lata ona ausia le sini o le 45,000. E oʻo atu i le faaiuga o Aukuso, ua maua e le 5G fesootaiga a Shenzhen le maualuga-tulaga lelei ma atoatoa inisiua. Ua fuafuaina e fausia 4,526 tele-gaioiga atamamai atamamai i le 2020, ma 2,450 tootoo na fausia i le amataga o Iuni, tulaga muamua i le itumalo. E tusa ai ma le fuafuaga, i le 2020, o le aofaʻi o pou malamalama i Guangzhou o le 4,238, e aofia ai 842 auala ma e aofia ai le lautele o le 3,242.89 sikuea kilomita. I le 2025, o le ai ai 80,000 pou moli malamalama i le taulaga, 42,000 o le ai ai i le taulaga taulaga.

 

Valoaga

Faatasi ai ma le televave taunuu mai o le 5G vaitaimi, o le atinaeina o le atamai moli moli pou i isi tausaga o lumanaʻi o loʻo fuafuaina e ala i le faʻaaogaina o mea fou. I le 2021 i lalo o taumafaiga soʻofaʻatasi a le malo, asosi, pisinisi ma isi pati, o le atamai moli pou pou o le a aumaia foi i se fou taamilosaga o le televave. Na faʻatuina e le Founder Securities le "Initaneti o Mea Faʻasologa - Valu Fesili ma Valu Tali i Pepa Malamalama Poto" ia Iulai 2020, faʻailoa mai e faapea i le 2020 ma le 2021, o le aofaʻi o pou malamalama i le lalolagi atoa o le a oʻo atu i le 50,700 ma le 150,700. Faʻavae luga o le averesi tau o le 20,000 yuan i le iunite, o le aofaʻiga ono maketi avanoa o 547.6 piliona yuan ua fuafuaina.

Na faʻapa'ūina e le faʻaauauina pea o le alualu i luma o le atamai i le fausiaina o le taulaga ma le galu o le 5G faʻasalalauga, pou malamalama moli, o se masani taʻaloga mo 5G micro nofoaga faʻavae, o loʻo faʻamoemoe e ausia alualu i luma alualu i luma i le isi lua i le tolu tausaga. I lalo o le malamalama susulu ma lautele lautele maketi o poto moli moli, e mafai ona valoʻiaina o le maketi tauvaga i lenei matata o le atamai moli moli pou o le a faʻateleina le vevesi.

The Statistics and Forecast of Smart Lamp Pole  Industry from 2015 to 2021

Taimi Post: Ape-09-2021