Vaaiga lautele Aotelega o Saina fafo Fafo Alamanuia-2

Vaaiga lautele Aotelega o Saina fafo Fafo Alamanuia-2

Atinae tulaga o alamanuia moli i fafo i Saina

Tauras Tech Co., Ltd.

Faʻamatalaga auiliili

O le atinaʻeina o Saina fafo moli alamanuia e toeititi lava fesoʻotaʻi ma le atinaʻega o Saina moli moli alamanuia, lea na maua ai le atinaʻe gaioiga mai muamua i le ogatotonu ma ona maualuga tulaga. E tusa ai ma faʻamaumauga talafeagai, i le 2018, o le maketi o moli i fafo atu i Saina e tusa ma le 141.33 piliona yuan, faʻatasi ai ma lea, o le LED fafo moli maketi lapoʻa e tusa ma le 95 piliona yuan.

Ina ua mavae tausaga o atinae, Saina fafo moli alamanuia ua fausia maualuga-lelei gaosiga faavae e pei o Zhongshan Guzhen Town, Yuyao Liangnong Town, Gaoyou City Guoji Town, Danyang City Jiepai Town, Shenzhen City ma isi. I se faʻaopopoga, ina ua tuanaʻi tausaga o tuʻufaʻatasia alamanuia ma toefaʻaleleia, o moli a fafo a Saina ua fausia ai vaega tetele e lima na gaosia i Jiangsu, Zhejiang, Shanghai, Fujian ma Guangdong, ma le numera o pisinisi i le lima itumalo ma taulaga faʻamaumauga mo le sili atu i le 80% o le aofaʻi numera o pisinisi i le alamanuia.

I tausaga talu ai nei, ma le faʻaauauina pea o le faʻaleleia o le tamaoaiga tulaga, o le faʻaauauina pea o le faʻalauiloaina o le taulaga ma le faʻaauau pea o le saoasaoa o le tele o taulaga, o Saina i fafo moli alamanuia ua amataina foi i se vave atinaʻe. Alamanuia moli malamalama fafo maketi faamoemoe, tosina mai le tele o le malosi TAITAIINA moli pisinisi ua lolovaia i le faatulagaga, o le maketi tauvaga e atili faʻateleina.

I le aotelega, o le atinaʻeina o Saina fafo moli alamanuia e le gata aʻafia i le oloa ma tekinolosi faʻasolosolo, ae faʻapena foi aʻafia tele i le tele o mea taua e pei o faiga faʻavae a le atunuʻu, macro tamaoaiga, maketi sapalaiina ma manaʻoga, ma alamanuia tauvaga. Saina maketi moli fafo o se atoa faʻaalia ai se fou tulaga o lemu atinae, faʻaopoopoga maketi naunau e tatala, se numera tele o laiti ma feololo-tele pisinisi, laititi numera o tele-fua pisinisi, maualalo tikeri o maketi faʻatatauina ma laʻititi oloa homogeneity eseesega "ma isi atinaʻe uiga.

E mafai ona valoʻia mai i le atinaʻeina o le 5G tekinolosi, o fafo moli o le a faifai malie ona atiaʻe i le itu o le atamai, ma o le a tuʻufaʻatasia i le atamai aʻai ma isi lapoʻa vaega, ina ia mafai ai ona fausia se sili atu sefe malosi, sili atu siʻosiʻomaga faauo green atinaʻe. tulaga, o le tulaga alualu i luma foi o fafo atinaʻe alamanuia atinae.


Taimi Post: Ape-02-2021